ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові працівники ТЦК силоміць затягнули перехожого в авто: військкомат почав перевірку

Ольга Денисяка

|

У мережі поширили відео, де працівники ТЦК намагаються посадити цивільного чоловіка у мікроавтобус, а перехожі намагалися цьому перешкодити. За цим фактом Територіальний центр комплектування та соцпідтримки почав перевірку, повідомляє Львівський портал.

На опублікованих в соцмережах відео видно, як чоловіки у військовій формі силою садять цивільного в мікроавтобус.  На записі чути, як люди сперечаються з працівниками ТЦК та намагались їм перешкодити. Очевидці навіть спробували заблокувати мікроавтобус своїм авто, але згодом від’їхали. 

На інцидент відреагували в обласному військкоматі. Там заявили, що призначили перевірку та з’ясовують всі обставини.

«Мережею інтернет поширюється інформація, щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та працівниками ТЦК.  Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи для встановлення обставин, що склалися, з’ясовуються обставини даного випадку та призначена службова перевірка. Запевняємо, що з нашої сторони будуть здійснені усі необхідні заходи у найкоротші терміни буде встановлено усі подробиці та прийнято усі необхідні рішення», – йдеться в повідомленні Львівського обласного ТЦК та СП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *