ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові рятувальники вирізали чоловіка із авто, що влетіло у потяг

Андрій Котенський

|

У Львові рятувальники вивільнили чоловіка із деформованої автівки, що потрапила у ДТП з вантажним потягом. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДСНС України у Львівській області.

За даними відомства, 29 січня о 22:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Львові на залізничному переїзді на вул. Навроцького, відбулося зіткнення легкового автомобіля «KIA RIO», з вантажним потягом.

На момент прибуття рятувальників до місця виклику в автомобілі знаходився водій, якого затиснуло деформованими конструкціями. За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники деблокували потерпілого, після чого чоловіка передали медикам. Потерпілого із травмами різного ступеня важкості госпіталізували у лікарню «Святого Луки».

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «КІА Rio», 65-річний львів’янин, здійснив зіткнення з локомотивом, не надавши йому перевагу в русі на нерегульованому залізничному переїзді.

Внаслідок ДТП водій легковика та його пасажир, 64-річний львів’янин, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *