ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зупинили водія із 1400 л спирту

Наталя Дуляба

|

На трасі у Львівському районі правоохоронці зупинили водія, який віз 1400 л безакцизного спирту. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Випадок стався ввечері 29 січня біля села Великосілки Львівського району. Тут патрульні зупинили мікроавтобус Renault Mascott під керуванням 52-річного чоловіка.

«Під час поверхневої перевірки автомобіля, поліцейські побачили сім 200-літрових бочок із характерним запахом спирту. Водій підтвердив підозри патрульних», – йдеться у повідомленні.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, автомобіль у чоловіка вилучили. Виявлену речовину скерують на експертизу.

Попередня правова кваліфікація – ч. 1 ст. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту, а також збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку) та ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення спирту етилового, спиртових дистилятів) Кримінального кодексу України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *