ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 41-річний чоловік підпалив будинок односельця

Маркіян Рой

|

У понеділок, 29 січня, 41-річний мешканець Львівщини підпалив будинок односельця. Правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника, згодом його затримали. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними правоохоронців, 29 січня, близько 18:10, до поліції надійшло повідомлення від 33-річного мешканця одного з сіл Львівського району про те, що невідома особа облила займистою речовиною та підпалила його будинок, після чого втекла. Внаслідок пожежі будинку ніхто не постраждав.

Дослідивши записи з камер відеоспостереження, правоохоронці встановили особу злочинця. Ним виявився 41-річний мешканець того ж села. Причини підпалу та мотивацію палія наразі невідомі.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за умисне знищення або пошкодження майна (ч.2 ст.194 ККУ). Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до 10 років. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *