ОСТАННІ НОВИНИ

9-річний львів’янин співатиме на ЗСУ в соборі Юра

Наталя Дуляба

|

Львів’ян закликають у неділю, 28 січня, долучитись до збору коштів на ЗСУ у соборі святого Юра. Тут після літургій співатиме 9-річний волонтер Юрчик Напора. Про це Львівському порталу повідомили в адміністрації храму.

Збір коштів на потреби Збройних Сил України проводитимуть після трьох вранішніх літургій о 07:30, 09:00 та об 11:00. У цей час львів’яни зможуть насолодитися співом 9-річного Юрія Напори – юного львівського волонтера, який дотепер встиг назбирати 4 млн грн на армію.

«Просимо парафіян та всіх людей доброї волі долучитися до збору і підтримати наших захисників, а також ініціативу юного волонтера», – кажуть священнослужителі.

Зазначимо, що активну волонтерську діяльність Юрчика Напору відзначили грамотою Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та відзнакою Міністерства оборони України. Зібрані його співом 4 млн грн пішли на закупівлю автомобілів та запчастин для них, дронів, тепловізорів, Starlink тощо.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *