ОСТАННІ НОВИНИ

Підробив рішення мерії: мешканця Дрогобича судять за махінації з документами

Наталя Дуляба

|

На лаві підсудних опинився дрогобичанин, який для приватизації земельної ділянки підробив відповідне рішення Дрогобицької міськради. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Йдеться про 50-річного жителя Дрогобича. За даними слідства, він, бажаючи отримати у приватну власність земельну ділянку для будівництва гаражу, сприяв у підробленні відповідного рішення Дрогобицької міської ради, яке насправді не приймалось.

У подальшому липовий витяг про неіснуюче рішення обвинувачений подав до державного реєстратора, який і зареєстрував за ним право власності на нерухоме майно.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.5 ст.27- ч.1 ст.358 (пособництво у підробленні документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), за ч.4 ст.358 (використання завідомо підробленого документа) та за ч.1 ст.190 (шахрайство) ККУ.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – до трьох років обмеження волі.

Розслідування вже завершили, а обвинувальний акт скерували на розгляд суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *