ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прощається із захисником Ігорем Кошлаєм

Наталя Дуляба

|

У суботу, 27 січня, Львів проведе в останню путь 50-річного Ігоря Кошлая, який загинув у бою з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, об 11:30 – міська церемонія прощання на площі Ринок.

О 12:00 відбудеться прощання з воїном у храмі Усікновення голови Івана Хрестителя у селі Камʼянопіль Мурованської ОТГ. Поховають воїна на тамтешньому кладовищі.

Львів’ян закликають прийти і віддати останню шану полеглому захиснику, а також утриматися в цей час від розважальних заходів і святкувань.

Біографічна довідка:

Ігор Кошлай (24.03.1973 – 07.01.2024) був уродженцем Львова, своє дитинство та юні роки провів у батьківському селі Кам’янопіль.

Навчався у СЗШ №79 (сьогодні – львівська гімназія «Євшан»). Згодом здобув освіту у колишньому Середньому профтехучилищі №57.

Останнім часом працював у будівельній сфері. Був винятково доброю, порядною та щирою людиною, люблячим батьком та чоловіком. У свій вільний час полюбляв рибалити.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ був призваний до лав ЗСУ. Із честю та великою відвагою служив у складі 15 окремого гірсько-штурмового Севастопольського батальйону 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ. Попри отримане поранення повернувся воювати на фронт.

Виконуючи бойове завдання, героїчно загинув у тяжкому бою з ворогом.

В Ігоря Кошлая залишилися дружина та донька.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *