ОСТАННІ НОВИНИ

У Рясному зведуть нову багатоповерхівку

Андрій Котенський

|

На вул. Брюховицькій у Львові зведуть багатоповерхівку на 150 квартир із підземним паркінгом на 122 авто. Забудовник також пообіцяв відремонтувати невелечку частину дорогу в мікрорайоні. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Про містобудівні наміри ТзОВ «Ряснянська девелоперська компанія» розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради.

За його словами, на вул. Брюховицькій, 35 планують зведення будівлі змішаного використання з житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого і комерційного призначення у нижніх поверхах.

«Йдеться про житловий будинок середньої поверховості сформований згідно зі стандартами, які були запроваджені щодо якісного житлового будівництва. Тут передбачені наскрізні під’їзди, двір без машин. З точки зору функціоналу об’єкт змішаний. На перших поверхах будуть елементи обслуговування населення для громадського користування, а на верхніх – житло. В будівлі буде підземний паркінг. Також буде озеленений двір. В комплексі передбачено 150 квартир і 132 машиномісця загалом, з них 122 в підземному паркінгу. Проєкт розглядали на містобудівній раді і його схвалили як такий, що відповідає містобудівній документації», – повідомив Антон Коломєйцев.

До управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради надійшов гарантійний лист від заявника про те, що він готовий профінансувати капітальний ремонт ділянки з хідником, велодоріжкою та іншою необхідною інфраструктурою не менше ніж 280 метрів.

За даними аналітичної системи YouControl, будівельна компанія зареєстрована 7 місяців тому на вулиці Брюховецькій, 35 (на місці майбутнього будівництва), й очолюється львівʼянинином Олександрром Сокотуном. Кінцевими власниками компанії вказані мешканка Волині Галина Мельник (78.5%) і львівський бізнесмен і забудовник Ярослав Олійник (21.5%), а

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *