ОСТАННІ НОВИНИ

У бою біля Мар’їнки загинув львів’янин Андрій Милян

Наталя Дуляба

|

У боротьбі з російськими окупантами загинув 36-річний мешканець Сихова Андрій Милян. Про це Львівському порталу повідомили в адміністрації церкви Різдва Пресвятої Богородиці.

Життя Андрія Миляна обірвалось 17 січня біля Мар’їнки на Донеччині під час виконання бойового завдання. Він служив у 95 десантно-штурмовій бригаді.

У четвер, 25 січня, о 19:00 у церкві Різдва Пресвятої Богородиці відбудеться парастас. О 09:00 ранку 26 січня тут же буде заупокійна літургія та панахида, а об 11:00 чин похорону продовжиться у Гарнізонному храмі (вул. Театральна, 11).

Біографічна довідка:

Андрій Милян (23.09.1987 – 17.01.2024) народився у Львові. Закінчив СЗШ №13 на Сихові, потім – профучилище №64. Згодом здобув вищу освіту у Національному лісотехнічному університеті.

У мирний час Андрій займався столярством. Обожнював свою справу і мав винятковий хист до неї, вмів реставрувати старовинні меблі. Також захоплювався футболом та рибальством.

З початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист Батьківщини і вступив до лав 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ.

У Андрія Миляна залишилися мама, дружина, 5-місячний син та сестра.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *