ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє людей постраждали від вибуху гранати у Червонограді

Наталя Дуляба

|

Неподалік кладовища у Червонограді вибухнула граната, внаслідок чого постраждали двоє місцевих жителів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався рано-вранці 25 січня. Близько 06:30 правоохоронці дізнались про вибух, що пролунав неподалік цвинтаря у Червонограді.

На місце негайно прибули вибухотехніки та слідчо-оперативна група. Встановлено, що поранення отримали двоє червоноградців віком 25 і 27 років, їх ушпиталили.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що вибух стався внаслідок необережного поводження чоловіків з ручною гранатою, яку, за їхніми словами, вони знайшли.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.264 (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – до трьох років обмеження волі або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває, поліцейські встановлюють походження боєприпаса.

Правоохоронці вкотре нагадують та закликають: виявивши небезпечний чи підозрілий предмет, особливо якщо він ззовні схожий на гранату, міну, артилерійський снаряд чи інший боєприпас, у жодному разі не розглядайте його зблизька, не беріть у руки та не переміщуйте!

Негайно повідомте про знахідку на оперативну лінію 102 та постарайтесь огородити її, щоб не постраждали інші люди.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *