ОСТАННІ НОВИНИ

На Рівненщині жінка померла під час візиту до стоматолога

Ольга Денисяка

|

19 січня у місті Здолбунів на Львівщині під час лікування зубів під анестезією в приватній клініці померла 50-річна жінка. Про це повідомили в поліції Рівненщини.

19 січня близько 18:40 від медиків швидкої надійшло повідомлення, що під час візиту до приватної стоматологічної клініки в місті Здолбунів померла 50-річна жінка.

Попередньо поліцейські з’ясували, що жителька села Здовбиця лікувала зуби з використанням седації. Після введення препаратів у неї зупинилося дихання: медики намагалися провести реанімаційні заходи, утім вони не дали результату. На жаль, жінка померла.   Під час огляду місця події слідчо-оперативна група вилучила речові докази, які мають значення у справі.

За фактом неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником слідчі ВП № 6 (м. Здолбунів) Рівненського РУП розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 140 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження призначено ряд експертиз, зокрема судово-медичну, яка встановить причину смерті 50-річної жительки Здовбиці. Слідчі дії тривають.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *