ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у чоловіка знайшли наркотиків на 100 тис. грн

Маркіян Рой

|

23-річного чоловіка, який мешкає в одному із сіл Золочівського району, викрили на продажі канабісу. У нього вилучили наркотиків на 100 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Йдеться про 23-річного мешканця одного із сіл Золочівського району, що на Львівщині. За даними слідства, чоловік реалізовував канабіс.

Під час обшуків у помешканні наркоторговця виявили згортки з речовиною, схожою на наркотичний засіб канабіс (частково розфасовані), електронні ваги, грошові кошти, а також інші речові докази його причетності до противправної діяльності.

Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить більше 100 тисяч гривень. Усе це вилучили і скерували на експертне дослідження.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Санкція статті передбачає покарання — від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *