ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині гасили три великі пожежі

Андрій Котенський

|

За минулу добу на Львівщині ліквідували три великі пожежі в приватному будинку та двох господарських приміщеннях. На щастя обійшлося без людських жертв. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДСНС України у Львівській області.

Зокрема, 23 січня о 18:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у Славську на вул. Устияновича Стрийського району. Пожежа виникла в двоповерховому дерев’яному житловому будинку розміром 9х7 м.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику увесь дах будинку був охоплений вогнем. О 19:31 займання ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив дах будинку, перекриття на площі 63 кв.м., речі домашнього вжитку та автомобіль УАЗ Патріот, що знаходився в гаражі вбудованому в будинку.

23 січня о 18:33 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Батятичі Львівського району в одноповерховій будівлі. На момент прибуття вогнеборців до місця події дах будівлі був охоплений вогнем. Існувала загроза перекидання вогню на житловий будинок.

До прибуття вогнеборців небайдужі сусіди вивели з будівлі свійських тварин. О 20:42 пожежу ліквідовали та врятували житловий будинок, що знаходився поруч.

Вогнем знищено  дах та перекриття на площі 120 кв.м, 4 т соломи, 1,5 т пшениці та речі побутового вжитку на площі 20 кв.м. Внаслідок займання ніхто не постраждав.

23 січня о 19:04 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в селі Которини Стрийського району в дерев’яній будівлі.

На момент прибуття вогнеборців до місця події будівля була охоплена вогнем. Існувала загроза перекидання вогню на сусідні будівлі. Небайдужі люди також допомагали вогнеборцям у ліквідації займання. О 21:15 пожежу ліквідовали.

Вогнем знищено покриття на площі 36 кв.м, перекриття на площі 60 кв.м та заготівлю 3т сіна. Водночас вдалося врятувати три житлових будинки, що були розташовані поруч із будівлею.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *