ОСТАННІ НОВИНИ

Філармонія запрошує на симфонічну музику Колесси та Лятошинського

Омелян Шевчук

|

У п’ятницю, 26 січня два велети української музики ХХ століття – драматичний та ефектний симфоніст, фундатор українського модернізму Лятошинський, а також елегантний, колоритний шанувальник фольклору, засновник української диригентської школи Колесса, постануть концертній  програмі Львівської філармонії. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Як видатний музикант, Колесса проявив себе не лише в композиторстві. Митець постійно виступав і в якості диригента: сучасники запам’ятали його, як талановитого інтерпретатора музики різних стилів і жанрів. Микола Філаретович був одним із засновників симфонічного оркестру Львівської філармонії, а також диригентом Львівського театру опери та балету, працював художнім керівником і диригентом хорової капели «Трембіта».

Цього вечора його музика повернеться у рідний зал та стане окрасою симфонічної програми від Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії під орудою Володимира Сивохіпа.

Початок концерту о 19.00. Квитки на подію доступні за посиланням: soldout.ua

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *