ОСТАННІ НОВИНИ

На фронті загинув працівник «Львівводоканалу» Василь Тарньовий

Наталя Дуляба

|

Під час обстрілу російських окупантів на Запоріжжі загинув Василь Тарньовий – працівник «Львівводоканалу» більш ніж із 20-річним стажем. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі комунального підприємства.

Життя Василя Тарньового раптово обірвалось 13 січня під час ворожого обстрілу населеного пункту Вербове Запорізької області. Через сильні обстріли тіло не могли забрати, лише зараз воїн повертається додому. Йому мало виповнитись 47 років.

Василь Тарньовий більше 20 років пропрацював на ЛМКП «Львівводоканал». Був висококваліфікованим слюсарем п’ятого розряду ремонтно-експлуатаційної дільниці, яка займалась ремонтом магістральних водопроводів.

«Потужний, достойний чоловік та відповідальний працівник. Василь сам із Мостищини, зі с. Підліски, але понад 20 років працював на підприємстві. Мешкав у гуртожитку комунального підприємства, а на вихідних їздив додому. Завжди знав і добре виконував свою роботу. Був товариським і людяним», – діляться спогадами про захисника колеги.

На службу у ЗСУ Василя Тарньового призвали у квітні 2023 року. Мав контузію і поранення, але після лікування у госпіталі знову повернувся до виконання бойових завдань у штурмовій бригаді.

У воїна залишились дві доньки, дружина й батьки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *