ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд виділив рекордні кошти на будівництво фортифікацій

Ольга Денисяка

|

19 січня Кабінет Міністрів виділив рекордні 17,5 мільярда гривень на облаштування оборонних рубежів. Про це йдеться в повідомленні прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Кошти отримають профільні відомства та обласні державні адміністрації.

«Продовжуємо постійно посилювати нашу обороноздатність. Сьогодні виділяємо рекордну суму на облаштування оборонних рубежів. Мова йде про 17,5 млрд грн, які будуть направлені на будівництво інженерно-технічних та фортифікаційних споруд, відповідне обладнання та систему невибухових загороджень. Кошти виділяємо профільним відомствам та обласними державним адміністраціям», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, про необхідність суттєво посилити оборонні споруди говорили на засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача ще 28 листопада. Втім тоді про напрямки, де це слід зробити, не уточняли.

Президент Володимир Зеленський у своєму зверненні повідомив, що Україні слід пришвидшитись із будівництвом нових фортифікаційних споруд не лише на найгарячіших напрямках фронту, а й у північних і західних областях.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *