ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський розповів, де потрібно пришвидшитись із будівництвом фортифікацій

Наталя Дуляба

|

Україні слід пришвидшитись із будівництвом нових фортифікаційних споруд не лише на найгарячіших напрямках фронту, а й у північних і західних областях. Про це сказав президент Володимир Зеленський у своєму зверненні 30 листопада.

Глава держави провів окрему нараду щодо облаштування нових фортифікаційних споруд. За його словами, цей процес слід пришвидшити на всіх основних напрямках, де «потрібно посилитися».

«Звичайно, це передусім Авдіївський, Мар’їнський та інші напрямки на Донеччині – максимум уваги. Харківщина – це Куп’янський напрямок, також оборонна лінія Купʼянськ –Лиман. І вся Харківщина, і Сумщина, і Чернігівщина, і Київська, і Рівненська області, Волинь. І також південь – Херсонська область», – уточнив Володимир Зеленський.

З приводу такого будівництва доповідали представники обласної влади, керівники відповідних напрямків фронту, міністр оборони і його заступник.

«Обговорили залучення ресурсів, мотивацію, зокрема, і приватного бізнесу в цій роботі, фінансування. Пріоритет очевидний. Вдячний усім, хто працює саме на такому будівництві, на виробництві матеріалів. Обговорили й ті потреби, щодо яких будемо працювати з партнерами для посилення наших захисних ліній», – відзначив президент.

Нагадаємо, про необхідність суттєво посилити оборонні споруди говорили на засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача ще 28 листопада. Втім тоді про напрямки, де це слід зробити, не уточняли.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *