ОСТАННІ НОВИНИ

Постачальник харчів надіслав у ЗСУ зіпсовані та неякісні продукти, – Міноборони

Наталя Дуляба

|

Компанія, яка виграла у десятьох тендерах на постачання харчів у ЗСУ, несвоєчасно привезла продукти, при цьому частина з них була зіпсована і неякісна. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Міністерства оборони.

Після скарг бійців на незадовільну якість харчування у Міноборони влаштували раптові перевірки на складах деяких військових частин на сході України.

Під час рейду з’ясувалось, що продукти поставили невчасно, а їхня якість не відповідає нормам.

Встановлено, що компанія-переможець десятьох тендерів Міноборони запізнилась із поставками харчів, тож у певних областях запаси продуктів були недостатні.

Зараз над цим питанням працюють робочі групи, втім в оборонному відомстві планують замінити постачальника, адже це передбачають умови договору.

«Тобто частини, де компанія не встигає з постачанням, ми виводимо з договору та перепідпорядкуємо до компаній-переможців у прилеглих областях. Продукти повинні бути якісними, а їхнє постачання – безперервним», – наголосив заступник міністра оборони  Віталій Половенко.

За всіма зафіксованими порушеннями будуть складені відповідні акти. За недотримання умов договору Міноборони виставить штрафні санкції компанії, яка несвоєчасно поставила продукцію.

Крім того, за зіпсовані та неякісні продукти компанія також має відшкодувати кошти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *