ОСТАННІ НОВИНИ

Школяр із Новояворівська власноруч виготовив 4000 окопних свічок

Наталя Дуляба

|

12-річний Сашко із Новояворівська, допомагаючи ЗСУ, власноруч зробив уже 4000 окопних свічок. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Із початку повномасштабного вторгнення Росії 12-річний Олександр займається волонтерством. Спершу він продавав мило, а отримані кошти перераховував на Збройні Сили, згодом захопився виробництвом окопних свічок.

Перші розпалювачі хлопець зробив із усіх свічок, що були вдома, але матеріали швидко закінчувалися. Згодом він купував свічки, а через соцмережі зумів зібрати перші 10 кг парафіну, щоб виготовити майже 4000 розпалювачів. Так розпочалася благодійна справа з виготовлення його окопних свічок.

Решту зібраних коштів підліток витрачав на вологі серветки, чай, каву, одноразовий душ, ліки та на прапори. Так Сашко склав свою першу посилку для військових, яка вирушила на передову.

Всі посилки Сашко передає волонтерам з Благодійного фонду «Місто добрих людей», які мають списки активних й перевірених контактів із захисниками. Розпалювачі вже поїхали до наших воїнів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОВА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *