ОСТАННІ НОВИНИ

Громаді Львова передали квартиру вартістю понад 4 млн грн

Маркіян Рой

|

У Львові у власність територіальної громади передали трикімнатну квартиру. Вартість квартири складає понад 4 млн грн. Помешкання визнали відумерлою спадщиною. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Мова йде про квартиру загальною площею майже 70 кв м, яка знаходиться на вулиці Ожешко міста Львова. Її вартість становить понад 4 млн грн.

Встановлено, що у власниці нерухомості, яка померла, були відсутні спадкоємці. Відповідно нерухомість за законом мала бути визнана відумерлою спадщиною.

Проте, прокурорами виявлено факт звернення до державної нотаріальної контори сторонньою особою для її успадкування. Відповідно, з метою недопущення незаконного заволодіння майном претензії останньої спростовано прокурорами  в судовому порядку.

Квартиру повернуто у комунальну власність, відповідні відомості внесено в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *