ОСТАННІ НОВИНИ

«Будинок воїна» запрошує на зустріч із письменницею Дзвінкою Торохтушко

Андрій Котенський

|

У Львові в «Будинку воїна» відбудеться творча зустріч із письменницею Дзвінкою Торохтушко. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Дзвінка Торохтушко – авторка знаменитої «Молитви воїна» яка оберігає наших захисників на фронті і текст якої  зберігається у вівтарі Гарнізонного храму у Львові.

Поетеса, письменниця, блогерка. Діапазон її творів від дитячих віршиків до романів та гострої політичної сатири.

Роман «Масік» (2016) став першим твором, який не просто розкрив нутро судової системи та показав рівень деградації суспільства, а й одночасно дав поштовх до світла, до виходу з кризи моралі.

Як говорить українська акторка Ада Роговцева, новели Дзвінки Торохтушко – це світлини між пеклом і раєм, де у фіналі перемагає добро. Її вірші – це і громадянська поезія високого ґатунку, і тонка, душевна лірика на грані інтимності. Дитячі казки – це світи, в яких живуть дивні і, водночас, такі зрозумілі персонажі: котики, зайчики, їжачки.

Гуморески Дзвінки Торохтушко – це той зразок питомо українського гумору, де висміюються людські вади і москалі. І це не просто смішно, ці тексти змушують задумуватись і робити висновки.

Зустріч відбудеться у «Будинку воїна» за адресою Тараса Бобанича (Хаммера), 1, вже цієї п’ятниці, 19 січня о 18.00.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *