ОСТАННІ НОВИНИ

Вулиця Пимоненка у Львові залишиться перекритою до кінця січня

Олег Дерев’янко

|

У Львові до кінця січня продовжили термін виконання ремонтних робіт на вулиці Пимоненка, які обіцяли завершити до неділі, 14 січня. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За даними департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, на цій ділянці досі тривають роботи із прокладання каналізаційних мереж та газопроводу біля будинку №15б.

«Тривають роботи із прокладання каналізаційних мереж і газопроводу на вул. Пимоненка. Відтак до 31 січня цього року проїзд біля будинку №15б буде перекрито. Роботи виконує ТзОВ «Магнолія Іст», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, водіїв приватного транспорту просять оминати цей відрізок дороги. Перекриття не впливає на рух громадського транспорту, і він продовжує функціонувати у звичному режимі.

Дізнатися про перекриті дороги, де тривають ремонтні роботи, можна за посиланням.

Раніше Львівський портал повідомляв, що ремонтні роботи на вулиці Пимоненка були розпочаті 20 грудня 2023 року і мали завершитися до 14 січня.

Фото ілюстративне

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *