ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій без прав в’їхав у BMW і побив водія

Маркіян Рой

|

У понеділок, 15 січня, на парковці поблизу ТЦ «Арсен» на просп. Чорновола у Львові п’яний водій Dacia Logan, без водійських прав, в’їхав у BMW та побив водія. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

За даними правоохоронців, 26-річний керманич автомобіля Dacia Logan здійснив наїзд на автомобіль BMW 318, що стояв. «У порушника були очевидні ознаки алкогольного сп’яніння», – йдеться в повідомленні. Далі між учасниками ДТП стався конфлікт та бійка.

З’ясувалося, що винуватець ДТП ніколи не отримував водійських прав. Наприкінці грудня його вже зупиняли нетверезим за кермом та складали на нього постанову.

15 січня, трапилася ще одна ДТП за участі п’яного водія. На вулиці Зустрічній водій автомобіля Renault Master в’їхав у будинок. У 34-річного керманича були ознаки алкогольного сп’яніння. Від перевірки він відмовився. На нього склали протоколи за скоєну ДТП, за керування транспортним засобом в стані сп’яніння та винесли постанову за відсутність усіх необхідних водійських документів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *