ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали ще двох наркозбувачів

Маркіян Рой

|

На Львівщині затримали ще двох розповсюджувачів наркотиків. Їм загрожує до десяти років ув’язнення. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними правоохоронців, двічі на тиждень 52-річний львів’янин надсилав нарковмісні таблетки «Субутекс» 43-річному мешканцю Самбірщини, які той реалізовував наркозалежним місцевим мешканцям.

Під час санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання обох фігурантів, поліцейські виявили та вилучили нарковмісні таблетки, грошові кошти, отримані від незаконної діяльності, та інші речові докази.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі повідомили  затриманим про підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 та ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Їм загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *