ОСТАННІ НОВИНИ

На фронті загинув львів’янин Назар Кузьма

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 16 січня, Львів проведе в останню путь 41-річного Назара Кузьму, який загинув на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у храмі св. Василія Великого на вул. Шевченка, 388-408. Поховають воїна на Ряснянському кладовищі.

Львів’ян закликають віддати останню шану полеглому захиснику, утриматися в цей час від розважальних заходів та святкувань.

Біографічна довідка:

Львів’янин Назар Кузьма (26.09.1982 – 09.01.2024) закінчив ліцей №38, після чого вступив у львівський медичний фаховий коледж «Монада». Також здобув освіту у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.

Після завершення навчання спершу працював зубним техніком, згодом займався монтажем вікон у ТзОВ «Євро-ком». Рідні згадують Назара як винятково добру та працьовиту людину, мав надзвичайний хист до малювання.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист Батьківщини до лав 109 окремого гірсько-штурмового батальйону 10 окремої гірсько-штурмової бригади. Після проходження навчань виконував бойові завдання на східному напрямку.

У Назара Кузьми залишилися батьки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *