ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові сусід допоміг затримати злодіїв у будинку, господарів якого не було вдома

Андрій Котенський

|

У Львові затримали парочку зловмисників, які проникли в приватний будинок та намагались вчинити крадіжку. Допоміг затримати злодіїв сусід, який викликав поліцію і сам активно взяв участь у затриманні крадіїв. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Як встановили співробітники поліції, 11 січня близько 20.00 двоє зловмисників, скориставшись відсутністю господарів, проникли в один з будинків, розташований на вулиці Княгині Ольги у Львові щоб вчинити крадіжку. Проте, довести свій намір до завершення їм перешкодив власник суміжного будинку. Сусід помітив, що в помешканні сусідів коїться щось підозріле та зателефонував на оперативну лінію 102 і разом з поліцейськими взяв активну участь у затриманні злодіїв.

Особи зловмисників встановлені – ними виявились двоє львів’ян віком 27 та 30 років. Правоохоронці вилучили у них викрадені речі: побутову техніку та інше майно, яке вони вкрали, але не встигли винести.

Як відомо, в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

За проникнення в будинок та спробу крадіжки триманому чоловіку та жінці загрожує до восьми років позбавлення волі. Невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

Як повідомляв, Львівський портал, мова про двох львів’ян, які крали речі з пошкодженого вибухом будинку на вул. Княгині Ольги у Львові.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *