ОСТАННІ НОВИНИ

13 січня Львівщина прощається із трьома захисниками

Андрій Котенський

|

Львівщина прощається із трьома захисниками Орестом Іваневичем, Назаром Дудою та Володимиром Носалем, що віддали своє життя в боях за Україну. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

Орест Іваневич – львів’янин.

Із початку повномасштабного вторгнення Орест добровільно став на захист Батьківщини у складі 125-ї окремої бригади ТрО. Боронив території Сумщини, Харківщини та Донеччини. За мужність і вірність був відзначений нагрудним знаком «Ветеран війни» та хрестом «Честь і слава». Захисник загинув 7 січня 2024 року. Йому було 39 років. У воїна залишилася дружина, син та брат.

Назар Дуда – львів’янин.

На початку повномасштабної війни долучився до лав 13-го окремого десантно-штурмового батальйону імені Героя України полковника Тараса Сенюка 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади. Захисник загинув 4 січня 2024 року. Йому було 45 років. У Назара залишилися батьки, дружина та син.

Володимир Носаль – житель міста Радехів.

Проходив службу у військовій частині А1008. Захисник загинув 10 січня 2024 року під час виконання бойового завдання у Харківській області. Йому було 49 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *