ОСТАННІ НОВИНИ

У пошкодженому вибухом будинку у Львові затримали крадіїв

Ольга Денисяка

|

Поліція затримала двох львів’ян, які крали речі з пошкодженого вибухом будинку на вул. Княгині Ольги у Львові. Про це повідомили в патрульній поліції Львівщини.

Ввечері 11 січня патрульні отримали виклик про те, що невідомі особи проникли у будинок на вулиці Княгині Ольги, що нещодавно постраждав від вибуху, ймовірно, з метою крадіжки.

«Екіпаж негайно прибув на місце події і неподалік будинку виявив осіб схожих за описом. Вони мали у сумках дрібну побутову та аудіо техніку, дві пари нового взуття, одяг і тд. Пояснити походження речей вони не змогли. Поліцейські оглянули територію будинку і побачили там свіжі сліди на снігу. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та власників будинку», – йдеться в повідомленні.

Потерпіла впізнала свої речі і зазначила, що вони були у будинку. 29-ти річному чоловіку та 27-річній жінці загрожує кримінальна відповідальність.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини, власник суміжного будинку – побачивши, що в помешканні сусідів коїться щось підозріле, він зателефонував на оперативну лінію 102 та разом з поліцейськими взяв активну участь у затриманні злодіїв.

Зловмисниками виявились жителі Львова. Їх затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці вилучили у них викрадені речі: побутову техніку та інше майно.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.15 ч.4 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, 23 грудня у Львові стався вибух. Через вибух газу у гаражі завалився приватний житловий будинок. Троє людей загинули, ще четверо поранені.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *