ОСТАННІ НОВИНИ

Вибух в будинку у Львові: з-під завалів дістали тіло жінки, постраждали діти. Доповнено

Ольга Денисяка

|

Рятувальники розбирають завали будинку на вулиці Княгині Ольги, де вибухнув газ. Наразі під завалами знайшли тіло жінки, чотирьох людей госпіталізували. Про це повідомили в ДСНС Львівщини.

Станом на 22:25 з-під завалу врятували двох осіб, одна з постраждалих – дитина. Також виявлено тіло жінки.

Загалом з місця події до медичних закладів госпіталізовано чотирьох осіб – дві жінки та дві дитини. До місця слідує кінологічне відділення ГУ ДСНС. 

Доповнено:

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що під завалами знайшли тіло загиблого чоловіка. Вік приблизно 45-50 років.

В пресслужбі ДСНС заявили, що рятувальники отримали повідомленні про вибух в двоповерховому житловому будинку, розміром 20х10 м, о 20:48 год. Внаслідок вибуху обвалилась стіна на площі 30 кв.м. Також виникла пожежа в підвальному приміщенні. 

Підрозділи ДСНС досі розбирають завали та гасять пожежу на 1-му поверсі та в підвалі. 

Нагадаємо, вечері 23 грудня у Львові на вулиці Княгині Ольги у приватному житловому будинку вибухнув газ. Вибух зруйнував опорні стіни, почалась пожежа. Постраждали 2 дитини та 2 жінки – їх повезли з опіками в лікарню. Їх стан неважкий.

Точні причини вибуху будуть відомі після завершення рятувальної операції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *