ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судять банду наркоторговців

Наталя Дуляба

|

На лаві підсудних у Львові опинились четверо місцевих жителів, які не лише торгували нарковмісними таблетками, а й облаштували притон. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, львів’янин в одному з районів міста організував схему незаконного збуту таблеток «Субітекс», які містять наркотичний засіб бупренофін.

Для цього він залучив ще трьох своїх знайомих, між якими були чітко розподілено ролі та обов’язки. Організатор замовляв «товар», постачав його та надавав вказівки щодо збуту.

Виконавці шукали клієнтів та займались безпосередньо реалізацією наркотиків за попередньою домовленістю при особистій зустрічі. Заборонений засіб можна було придбати гуртом та уроздріб.

Окрім цього, один із учасників банди надавав своє помешкання наркозалежним для вживання наркотиків.

Під час обшуків за місцем проживання обвинувачених та в їхніх автомобілях вилучили понад 550 таблеток «Субітексу», готівку, банківські картки та мобільні телефони.

Вартість вилучених наркотичних засобів за цінами «чорного» ринку становить близько 250 тисяч грн.

Усім чотирьом інкримінують незаконне придбання, перевезення, зберігання та збут наркотичних засобів (ч.2,3 ст.27, ч.2,3 ст.307 Кримінального кодексу України).

Також двом із підозрюваних оголосили підозру у використанні коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів (ч.2 ст.306 ККУ). А ще одному учаснику – за ч.1,2 ст.317 ККУ (надання приміщення для вживання наркотичних засобів).

Розслідування вже завершили, а справу скерували на розгляд суду. Наразі обвинувачені перебувають під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *