ОСТАННІ НОВИНИ

Троє молодиків разом із неповнолітнім викрали людину біля Львова

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці затримали чотирьох зловмисників, серед яких – неповнолітній, які викрали біля Львова чоловіка і били його, вимагаючи віддати неіснуючий борг. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався ввечері 10 січня близько 20:00 на автозаправці поблизу Львова. Тут невідомі підстерегли 26-річного жителя Яворівського району і, погрожуючи зброєю, побили його, силою заштовхали у свій автомобіль «Мазда» та повезли у невідомому керунку.

Нападники вимагали у потерпілого повернути 2500 доларів неіснуючого боргу. Якщо ж чоловік відмовиться, йому погрожували фізичною розправою.

«Після недовгого переслідування оперативники Управління карного розшуку спільно з патрульними поліцейськими зупинили автомобіль зловмисників, звільнили потерпілого та затримали нападників», – кажуть правоохоронці.

Особи затриманих встановлені: ними виявились мешканець Львівського району віком 19 років, 27-річний мешканець Стрийського району та двоє львів’ян віком 16 та 18 років.

У зловмисників також вилучили предмет, схожий на пневматичний пістолет. Його скерували на експертизу.

Зловмисникам оголосили підозру за.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та за ч.4 ст.189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – до дванадцяти років тюрми з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *