ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть патрульного за хабар 1300 доларів

Ольга Денисяка

|

До суду скерували справу щодо старшого оперуповноваженого одного із відділів поліції, якого затримали на хабарі 1300 доларів. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Слідство встановило, що правоохоронець одержав від громадянина 1 300 доларів США за непритягнення його до адміністративної відповідальності.

Мешканець одного із сіл Львівщини рішенням суду був позбавлений права керувати транспортними засобами. За 300 доларів США щомісяця посадовець обіцяв «закрити очі» на те, що останній буде їздити за кермом в межах одного із районів Львівської області. Правоохоронці затримали обвинуваченого у порядку ст. 208 КПК України.

На даний час, чоловік звільнений із правоохоронних органів. Обвинувальний акт стосовно колишнього начальника сектору реагування патрульної поліції одного з відділень поліції ГУ Нацполіції у Львівській області скерували до суду. Йому інкримінують одержання неправомірної вигоди, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 368 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *