ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині патрульного спіймали на хабарі 1300 доларів

Ольга Денисяка

|

На Львівщині на хабарі в 1300 доларів США викрили начальника одного із підрозділів патрульної поліції. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, правоохоронець вимагав та одержав від громадянина 1 300 доларів США за непритягнення його до адміністративної відповідальності.

«Мешканець одного із сіл Львівщини рішенням суду був позбавлений права керувати транспортними засобами. За 300 доларів США щомісяця посадовець обіцяв «закрити очі» на те, що останній буде їздити за кермом в межах одного із районів Львівської області», – йдеться в повідомленні.

Начальнику сектору реагування патрульної поліції одного з відділень поліції ГУ Нацполіції у Львівській області повідомили про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Правоохоронці затримали підозрюваного у порядку ст. 208 КПК України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *