ОСТАННІ НОВИНИ

Власницю квартири у Стрию судитимуть через смерть орендарів від чадного газу

Наталя Дуляба

|

У Стрию 40-річна жінка самовільно підключила газові прилади у квартирі й здала її в оренду парі. Згодом люди загинули від отруєння чадним газом. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про випадок, який стався у Стрию у січні 2022 року. 40-річна місцева мешканка здала парі власну квартиру в подобову оренду. Однак жінка та чоловік отруїлись чадним газом. Його концентрація була настільки сильною, що вони загинули.

Встановлено, що причиною трагедії були самовільні роботи з газовими приладами. За даними слідства, власниця помешкання незаконно та самовільно без газорозподільного підприємства підключила газові прилади з відведенням продуктів згорання в димоходи. Також вона не забезпечила належне утримання системи газопостачання.

Тіла загиблих виявила сама ж власниця помешкання. Їй оголосили підозру за фактом порушення пожежних правил, що спричинило загибель людей (ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання – від 3 до 8 років тюрми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *