ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин вніс пів мільйона застави і знову взявся возити ухилянтів за кордон

Андрій Котенський

|

Правоохоронці знову повідомили підозру у незаконному переправленні військовозобов’язаних через кордон 65-річному львів’янину, якого раніше вже затримували за аналогічний злочин. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Як відомо, у попередньому випадку суд обрав для зловмисника запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 500 тисяч гривень. Сплативши вказану суму, підозрюваний знову взявся за старе.

Як встановили правоохоронці, чоловік знову організував для чотирьох військовозобов’язаних громадян України, мешканців Львова та області віком від 24 до 57 років, незаконне переправлення через державний  кордон. Свої «послуги» зловмисник оцінив у 4 тисячі доларів США з кожного «клієнта».

Зокрема, підозрюваний інструктував своїх «клієнтів», забезпечував їх доставку до кордону України з Республікою Польща, тимчасове проживання, а також надавав послуги з перевезення.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у черговому незаконному переправленні осіб через державний кордон України. «Бізнесмену» загрожує від семи до дев’яти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває. Цього разу суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 1,2 мільйони гривень.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у грудні літній львів’янин організував незаконний перетин кордону для чоловіків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *