ОСТАННІ НОВИНИ

Комітет Ради переніс на 10 січня розгляд законопроєкту про мобілізацію

Андрій Котенський

|

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки переніс на 10 січня розгляд урядового законопроєкта щодо мобілізації. Про це повідомив нардеп від «Голосу» Ярослав Железняк.

«Комітет оборони сьогодні засідання завершив і переніс питання по мобілізації на завтра. Відповідно завтра (найбільш вірогідно) підготують рішення по рекомендації ухвалення урядового закону за основу з пропозиціями від Комітету (які мають бути враховані до другого читання) і в зал законопроект піде 11 січня на голосування у першому читанні», – повідомив Ярослав Железняк.

Раніше Львівський портал повідомляв, що Кабінет міністрів України вніс до Верховної Ради новий законопроєкт №10378 про мобілізацію по-новому. Що він передбачає читайте тут.

За даними УП, станом на 9 січня у Верховній Раді було зареєстровано 5 законопроєктів щодо вдосконалення мобілізації: урядовий та 4 альтернативних.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *