ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти в Криму мають дуже суттєві втрати у системі ППО, – Гуменюк

Наталя Дуляба

|

Після атаки українських Повітряних Сил по окупованому Криму 4 січня рашисти мають «дуже суттєві втрати» у системі протиповітряної оборони. Про це повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в етері національного телемарафону.

«Вже було офіційне підтвердження, що уражено пункт управління під Севастополем. Підтверджено, що протиповітряна оборона Криму знов має дірки. Тому ворогу доведеться знов проводити «ремонт» цієї мережі. Він знову буде змушений робити масову передислокацію [засобів ППО], бо дуже суттєві втрати мають у системі захисту», – сказала вона.

Наталія Гуменюк додала, що такі ураження ворожої системи ППО є вкрай важливими, адже окупований Крим росіяни перетворили у своєрідний логістичний хаб. Саме через півострів вони постачають зброю, боєприпаси, продовольство та інші необхідне забезпечення своїм військам на лівий берег та на схід України.

«Якщо окупанти не зможуть захистити [Крим як логістичний хаб], значить, будуть втрачати. Всі інші вибухи і є тому підтвердження, що захищати вже не можуть і втрачають», – підкреслила речниця Сил оборони півдня.

Нагадаємо, 4 січня Повітряні Сили заявили, що атакували російських окупантів у Криму. Згодом в ЗСУ офіційно підтвердили, що уразили командний пункт з’єднання рашистів поблизу Севастополя.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *