ОСТАННІ НОВИНИ

Через масове дезертирство окупантам не дають відпусток, – розвідка

Наталя Дуляба

|

Військове керівництво РФ не може впоратися із потоком санітарних втрат, тому поранені окупанти, яким вдається потрапити на реабілітацію, масово дезертирують. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Відомо, що російські загарбники не можуть впоратись із потоком санітарних втрат серед свого особового складу. Цивільні лікарні в окупованих українських містах, які росіяни використовують у власних цілях як військові госпіталі, є переповнені.

Позбавлення базових медичних потреб цивільного населення у поневолених регіонах України та переведення лікувальних закладів під військові потреби окупаційної армії Москви результату не дало. У зв’язку з цим російське командування вирішило відмовляти у лікуванні легким пораненим.

«Медичну допомогу сяк-так надають окупантам з пораненнями середнього ступеню. А важких через брак обладнання та кваліфікованих спеціалістів відправляють на Росію. Доїжджають не всі», – кажуть у ГУР.

Відтак гострою проблемою для російської окупаційної армії також стали передбачені після поранень реабілітаційні відпустки для окупантів.

Через те, що рашисти не повертаються з «реабілітації», змусило військове керівництво РФ взагалі скасувати відпустки. Таким чином це ще один метод, яким окупаційне командування намагається припинити масове дезертирство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *