ОСТАННІ НОВИНИ

Україна визначила військову стратегію на 2024 рік, – Зеленський

Наталя Дуляба

|

На засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача Україна підбила воєнні підсумки 2023 року й визначила стратегію застосування Сил оборони на наступний рік. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

«Підсумкова Ставка цьогоріч. Підбили воєнні підсумки року. Проаналізували результати ведення бойових дій та наші рішення. Що ми зробили правильно, а що могли зробити краще.

З урахуванням цих висновків, прогнозів і наших можливостей визначили стратегію застосування Сил оборони на прийдешній рік», – відзначив глава держави.

Володимир Зеленський додав, що в 2023-му Україна не відступила на жодному напрямку на землі, повернула собі море і зробила безпечнішим небо. При цьому він запевнив, що «ми продовжуємо працювати як одна команда», вочевидь, маючи на увазі політичне й військове керівництво держави.

«Дякую кожному й кожній, хто віддає всі сили заради перемоги України», – наголосив президент.

Нагадаємо, нещодавно Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, даючи свою першу пресконференцію під час повномасштабного вторгнення, заявив, що очікує зміни воєнних технологій у 2024 році.

За словами генерала, військові вже знайшли рішення для 90% проблем, які обовʼязково треба вирішити, щоб наступного року діяти більш ефективно і зберегти людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *