ОСТАННІ НОВИНИ

Неподалік Золочева запрацює нова камера фіксації порушень ПДР

Наталя Дуляба

|

З 1 січня 2024 року на території Львівщини відновлять роботу три комплекси автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху, ще на одній локацій такий пристрій запрацює вперше. Про це повідомив перший заступник начальника департаменту Патрульної поліції України Олексій Білошицький.

Нову камеру автофіксації порушень ПДР встановлять недалеко від Золочева на трасі М-09 (Тернопіль – Львів – Рава-Руська). Прилад буде повернутий у бік села Ясенівці.

Також із 1 січня на території Львівщини знову запрацюють камери на таких трьох локаціях:

  • траса Київ – Чоп (447 км+803), напрямок спрямування приладу – Броди;
  • траса Львів – Радехів – Луцьк (3 км+064), напрямок спрямування приладу – Луцьк;
  • траса Львів – Радехів – Луцьк (4 км+898), напрямок спрямування приладу – Луцьк.

З початку 2024 року по всій Україні діятимуть ще 50 комплексів автоматичної фіксації порушень ПДР: 19 із них відновлюють роботу, яку призупинили через повномасштабне вторгнення РФ, ще 31 прилад контролю запрацює вперше.

Загалом в Україні з 1 січня 2024 року функціонуватимуть 265 камер автофіксації порушень ПДР. Всі локації можна переглянути за цим посиланням.

Додамо, що за перевищення встановлених обмежень швидкості передбачена відповідальність за ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Штраф за перевищення швидкості більш ніж на 20 км/год складає 340 грн, більш ніж на 50 км/год – 1700 грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *