ОСТАННІ НОВИНИ

ГУР розповіло про плани Кремля на внутрішній розкол України

Наталя Дуляба

|

У 2024 році Росія намагатиметься всіляко зруйнувати єдність українців та планує імітувати в Україні регіональний розкол. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Наближені до Кремля аналітики вже підготували пропозиції вищому військово-політичному керівництву РФ щодо «ефективнішого» продовження війни проти України у 2024 році.

Однією з ключових проблем для терористичного режиму у Москві відзначають суспільний консенсус та стабільність України, незважаючи на нібито появу певних внутрішньополітичних суперечностей.

«Протестов [в Україні] нет. И не будет!», – цитує ГУР висновки, зроблені у кремлівських «мозкових центрах».

Відтак зруйнувати єдність всередині України Москві пропонують, провівши декілька гібридних підривних кампаній поряд із продовженням інтенсивних бойових дій.

Цими кампаніями росіяни хочуть дискредитувати процес мобілізації, посприяти масштабному виїзду населення з України, а також інспірувати розколи за регіональним принципом.

Наративи для цих підривних кампаній ворог пропонує такі:

  • «Юґо-восток воюєт за інтєрєси бандеровцев»;
  • «Ґаліция без сєпаратістов уже давно вступіла би в ЄС»;
  • «В Кієвє нє мобілізіруют, все ґуляют і вєсєлятся».

«Водночас так звані кремлівські “аналітики” вважають, що всередині України не залишилось політичних сил, здатних змінити вектор розвитку держави, а кількість тих, хто колись був симпатиком “русского міра”, катастрофічно впала», – додає воєнна розвідка.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *