ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд визначив новий склад наглядової ради «Укроборонпрому»

Маркіян Рой

|

Кабінет Міністрів затвердив склад наглядової ради «Української оборонної промисловості». Про це повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін.

До складу наглядової ради «Укроборонпрому» увійшли:

  • Олексій Гончарук, який в період з 2019-2020 роки обіймав посаду  премʼєр-міністра України. Гончарук також є головою наглядової ради ГО «Аеророзвідка».
  • Тимофій Милованов – президент Київської Школи Економіки та колишній Міністр економіки. Милованов також колишній голова наглядової ради УкрОборонПрому.
  • Сергій Коновець – колишній член Наглядової ради Укрексімбанку та правління НАК Нафтогаз України. Крім того, Коновець є членом наглядової ради ТОВ «Оператор ГТС України».
  • Давід Ломджарія – член наглядової ради Укрзалізниці. Раніше ЕП зазначала, що Ломджарія є виконавчим директором в «Iberia Group», керуючий партнер «Four Seas Trading» і голова наглядової ради «SunEnergy Bank» (всі ці компанії розташовані в Грузії).
  • Лінді Сміт – президент та СЕО Оборонно-промислової коаліції Аризони (AZDIC).

«Це потужна команда професіоналів, з величезним досвідом та експертизою. Я впевнений, що разом із Германом Сметаніним нова наглядова рада успішно продовжить трансформацію Укроборонпрому в прозорий європейський оборонний холдинг», – додав Камишін.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *