ОСТАННІ НОВИНИ

«Онур» викупить землю на околиці Львова

Наталя Дуляба

|

Львівська міськрада продасть ТзОВ «Ефе бетон» земельну ділянку на вул. Авіаційній за 4,6 млн грн. Відповідну ухвалу на сесії прийняли 27 грудня.

Йдеться про ділянку площею 0,37 га на вул. Авіаційній, 5, що неподалік аеропорту та об’їзної дороги Львова. Вона (кадастровий номер 4610136300:05:013:0019) належить до земель промисловості, тут розташована невелика будівля площею майже 55 м кв.

Цю земельну ділянку орендує ТзОВ «Ефе бетон», але фірма захотіла її викупити. Згідно з оцінкою, яку у листопаді 2023 року провело ПП «Центр ринкових досліджень», вартість землі становить 4 688 148 грн. Саме за цю суму Львівська міська рада погодилась її продати.

При цьому в ухвалі вказано, що земельну ділянку на вул. Авіаційній, 5 продають саме під промислові потреби – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємства.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Ефе бетон» займається виробництвом бетонних розчинів і зареєстроване у Львові саме на вул. Авіаційній.

Кінцевим бенефіціаром підприємства є громадянин Туреччини Четінджевіз Онур. Йому також належить відома компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл», яка займається ремонтом й будівництвом доріг по всій Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *