ОСТАННІ НОВИНИ

Бійка у кафе на Львівщині завершилась реанімацією. Затриманому загрожує тюрма

Андрій Котенський

|

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який жорстоко побив чоловіка у кафе. За скоєне 40-річному жителю міста Кам’янка-Бузька загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 26 грудня близько 19.00 в одному з кафе у місті Кам’янка-Бузька, під час раптового конфлікту один з відвідувачів жорстоко побив іншого, спричинивши йому тяжкі травми, після чого пішов з місця події.

В подальшому потерпілого, 34-річного мешканця одного з міст Львівського району, було госпіталізовано у лікарню, де медики виявили у нього, зокрема, тупу травму живота та розрив внутрішніх органів. Після операції пацієнт перебуває у реанімаційному відділенні.

Вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці швидко встановили місце перебування зловмисника, 40-річного жителя міста Кам’янка-Бузька та затримали його.

Слідчі повідомили затриманому про підозру в нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *