ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомий розстріляв легковик на трасі біля Дніпра: є загиблий

Ольга Денисяка

|

Ввечері 27 грудня на трасі у Дніпропетровській області невідомий у балаклаві розстріляв з автомату легковик, загинув водій авто. Про це повідомила поліція Дніпропетровської області.

27 грудня близько 18-ї години до чергової частини поліції надійшло повідомлення, що на трасі Н-31 невідомий чоловік у балаклаві вискочив на дорогу та здійснив декілька пострілів, попередньо з автомата з глушником, по легковому автомобілю. Внаслідок отриманих поранень водій загинув на місці.

Для встановлення всіх обставин злочину на місце виїхало керівництво поліції та слідчо-оперативна група. На пошуки підозрюваного задіяні всі служби поліції.

За фактом умисного вбивства 49-річного водія слідчі відкрили кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України Для розшуку та затримання злочинця по області введена спеціальна поліцейська операція. Якщо ви стали свідками злочину, або маєте запис з відеореєстратора прохання  повідомити в поліцію за тел. +380 68 218 8538, +380 67 609 9228 або на лінію 102

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *