ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 18-річний шахрай видурив у пенсіонерки 200 тисяч гривень

Андрій Котенський

|

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 18-річного уродженця Закарпаття за фактом шахрайства. Якщо вину хлопця доведуть у суді то йому загрожує від 68 до 136 тисяч грн штрафу або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років. Про це Львівському порталу повідомили у відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Розслідуванням встановлено, що у вересні цього року у Львові обвинувачений ошукав 83-річну жінку, в якої видурив 200 тисяч гривень.

«До пенсіонерки зателефонували на її стаціонарний телефон та повідомили неправдиві відомості, що її донька нібито потрапила у ДТП та потребує невідкладної медичної допомоги. А для цього терміново потрібні гроші. Після чого обвинувачений прибув за місцем проживання потерпілої, представився медичним працівником, а жінка, в свою чергу, передала йому всі свої заощадження. Таким чином чоловік заволодів 200 тис грн», – йдеться у повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *