ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові засудили двох зрадників, які воювали на боці Росії

Маркіян Рой

|

У Львові засудили до 15 років тюрми двох громадян України, які воювали на стороні Росії. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

У суді прокурори довели, що мешканці Донеччини добровільно перейшли на бік ворога та вступили до незаконного збройного формування «народної міліції» терористичної організації «днр».

Обвинувачені були зараховані до військової частини 08805 та Окремої мотострілецької бригади «Слов’янська», що входять до складу та підпорядковані 1-му армійському корпусу рф.

Чоловіки виконували різні завдання, пов’язані з веденням бойових дій проти Збройних Сил України. Відомо, що один із них обіймає посаду командира розвідувального взводу та брав участь у захопленні будівлі 2-го Управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях ( з дислокацією в м. Маріуполь).

Їх засуджено за державну зраду, участь у терористичній організації та діяльності не передбачених законом збройних формувань (ч. 1, 2 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 КК України).

Кожному з чоловіків призначено покарання – 15 років позбавлення волі із конфіскацією всього майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *