ОСТАННІ НОВИНИ

Російського пропагандиста Красовського, який закликав вбивати українських дітей, отруїли, – ЗМІ

Маркіян Рой

|

Колишній глава російськомовної дирекції прокремлівського телеканалу RT Антон Красовський потрапив до лікарні, в українській розвідці кажуть, що пропагандист «отруївся». Про це повідомляє Українська правда з посиланням на джерело в розвідці.

Сам пропагандист заявив, що днями його самопочуття різко погіршилося. Проте він вже приходить до тями та поступово відновлюється.

«Люди запитують, чи живий я, чи все гаразд. Ну що я можу сказати? Шлунок різко скрутило, мене почало нудити, потім я знепритомнів. Мене відвезли до клініки. Я поступово приходжу до тями», – написав Красовський.

Джерело журналістів зазначило, що російського пропагандиста було отруєно. Хто саме за цим стоїть та інших подробиць наш співрозмовник не навів.

«Погана людина робила погані речі, і от на Різдво йому стало зле», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Україні заочно засудили російського пропагандиста із телеканалу Russia Today Антона Кузнєцова-Красовського, який закликав до геноциду українців, зокрема дітей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *