ОСТАННІ НОВИНИ

Фігуранта справи про онлайн-казино, який намагався втекти, взяли під варту

Маркіян Рой

|

Детективи Бюро економічної безпеки повідомили про підозру двом особам, пов’язаним з одним із найбільших підсанкційних організаторів проведення азартних ігор, одному з них було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки.

Один з підозрюваних намагався втекти, не з’являвся без поважних причин на виклик уповноваженої особи, не повідомив про своє місцеперебування, вимкнув мобільні телефони, змінив місце проживання.

Встановлено, що чоловік причетний до схеми з міскодингом, яку організували посадові особи операторів грального бізнесу та низки банків. Через основний банк пройшло приблизно 20 млрд грн. У березні 2023 року Національний банк України прийняв рішення про позбавлення двох банків ліцензії та їх ліквідацію.

За результатами проведених заходів місцезнаходження підозрюваного було встановлено. На підставі ухвали суду його затримано та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування за ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 203-2 ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 209 КК України триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *