ОСТАННІ НОВИНИ

На Різдво Львів колядує на ЗСУ біля ватр: локації

Наталя Дуляба

|

На Різдво львів’ян та гостей міста запрошують колядувати біля ватр і збирати гроші на FPV-дрони. Про це Львівському порталу повідомили у міському управлінні туризму.

З 26 грудня по 7 січня на чотирьох локаціях у центрі Львова встановлять тимчасові ватри, довкола яких усіх закликають збиратись до спільної коляди. До колядування доєднаються виконавці музичних хорів, актори театру з вертепом, пластуни.

Протягом п’яти днів такої коляди весь Львів збиратиме кошти на купівлю FPV-дронів. Збір відкритий на єдиний рахунок за цим посиланням, також безпосередньо біля ватр будуть розміщені відповідні QR-коди.

Спеціально до свят у Львові підготували Різдвяний співаник, у якому об’єднали 11 колядок із різних регіонів України. Онлайн-версія доступна тут.

«Ключовими елементами Різдва у Львові цього року є світло і традиції. Світло символізує надію і підтримку, а традиції об’єднують українців, де б вони не були», – кажуть у мерії.

Друкований колядник ближче до Різдва можна буде безкоштовно отримати в Центрі туристичної інформації Львова (пл. Ринок, 1; вул. Руська, 20), у Пороховій вежі (вул. Підвальна, 4) та в Муніципальному мистецькому центрі (вул. Стефаника, 11).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *